TUDOR A. BARNA

Toto

Data nașterii

7 MAI 2010

Adresa

ROMÂNIA

Strada Merilor, nr. 5B, Brașov

Înălțime

145CM

Greutate

36KG

Ochii

VERZI

Educație

ELEV

Vorbitor de limba germană de la vârsta de 3 ani cu Kindergarten. Elev în clasa a IV-a la Școala 12, Allgemein Schule cu predare în limba germană.

Limbi străine

GERMANĂ, ENGLEZĂ

Tatăl

LUCIAN, 46 ANI

Instructor Judo (Kame Judo Club), Vicepreședinte Federația Română de Judo

Mama

IOANA, 45 ANI

Formator PMV, PMV Artist

Sora

ȘTEFANIA, 13 ANI

Elev Școala Allgemein Schule, Judoka la Judo Club Dinamo București.

Tudor Barna Andrei începe viața sportivă la 4 ani și jumătate în cadrul clubului de Judo, Dinamo București, unde reușește să-și dezvolte calităti fizico-motrice, acrobatice și de orientare în spațiu, în cele 3 - 4 antrenamente săptămânale.

Se evidentiază ca un sportiv bun și obține rezultate foarte bune la competițiile de copii organizate în țară și peste hotare.

La vârsta de 6 ani, în paralel, începe antrenamentele la FC Celta Brașov, unde acordă 3 antrenamente săptămânale, plus competiții și reduce antrenamentele de judo la 1 - 2 pe sâptâmână.

Atenția și antrenamentele principale se îndreaptă către fotbal, iar cele de judo rămân la un nivel minim, pentru a-i asigura pregătirea fizică și mentală, până la vârsta de 13 - 14 ani, când va face pasul către performanța la fotbal.

La antrenamentele de fotbal se evidențiază prin calitățile mai sus menționate, urmărește foarte bine mingea, are viziune de ansamblu a jocului prin poziția pe care joacă la mijloc, schimbă partea de joc cu lejeritate, recuperează mingea, în lupta corp la corp se descurcă foarte bine. Este foarte atent la antrenor și la comenzile lui, atât în meci cât și la antrenamente.

Este foarte serios când muncește la antrenamente și la școală, sociabil și jovial cu colegii și în societate.

Acest lucru l-a facut, nu doar odată, să câștige titlul de “Jucatorul Turneului.”